۲۰ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۵۱

امیری:

ستاد دیه در کاهش جمعیت کیفری زندانها تاثیر دارد

ستاد دیه در کاهش جمعیت کیفری زندانها تاثیر دارد

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرکل زندانهای استان اصفهان گفت: ستاد دیه در کاهش جمعیت کیفری زندانها تاثیر بسیار زیادی دارد که باید به این امر مهم توجه ویژه‌ای شود.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، رمضان امیری ظهر شنبه در بازدید از ستاد رسیدگی به امور دیه زندانیان نیازمند با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام جهاد اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب، این سال را بهترین فرصت برای بازگشایی گره‌های مشکلات مالی مددجویان دانست و افزود: ستاد دیه به دلیل مردمی بودن آن یکی از جایگاه‌های مقدس و به نام است که می‌تواند با استفاده از نیروی انسانی مردمی و وجوهات خیرین، گامهای بزرگ و موثری بردارد.

وی با تجلیل از خدمات ستاد دیه در سال 89 اظهار داشت: در سال جدید با توجه به آمار مددجویان نیازمند با حفظ نظم و انضباط کاری، بر تلاش و فعالیت خود بیشتر از قبل افزوده و با هدف و نیت و منش خالصانه در تمامی عرصه‌ها فعال خواهیم بود.

مدیرکل زندانهای استان اصفهان تصریح کرد: این تلاش و کوششها در جایگاه اصلی که همان درگاه باری تعالی است ثبت و ضبط می‌شود و به یقین و بدون شک، اجر اخروی و دنیوی آن شامل حال افراد خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل و مشکلات و به ویژه تراکم جمعیت در زندانها و زندان مرکزی اصفهان، یکی از راهکارهای کاهش جمعیت کیفری را پیگیری پرونده‌های مددجویان جرائم مالی و غیر عمد دانست و اضافه کرد: ستاد دیه به عنوان یکی از بازوان و زیرمجموعه سازمانی زندان‌ها می‌تواند اهرم مناسبی برای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها باشد.

امیری تاکید کرد: بررسی پرونده‌های مالی مددجویان بدهکار و پیگیری پرونده‌های آنان و مکاتبه و تعامل با ستاد دیه تهران و دیگر ارگان‌های دولتی و خصوصی و به ویژه کمک‌های مردمی و خیرین زمینه آزادی این دسته از زندانیان را فراهم و آنها را به خانواده‌ها و جامعه بازمی‌گرداند و در تراکم و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها نقش موثری ایفا می‌کند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: سال جاری به نام سال نظم و انضباط در تمام امور زندانبانی اعم از امور زندانیان، امور اداری و اجرایی مبتنی بر برنامه و نظم و نظارت و کنترل نامیده شده است.

مدیرکل زندانهای استان اصفهان افزود: امیدوارم این فعالیتها توام با حفظ امنیت باشد و در همین راستا بر ما وظیفه و امر است که در گام نخست بر حسب وظیفه انسانی و اسلامی و سپس بر اساس قوانین و مقررات استخدامی که عهده‌دار شده‌ایم در کنار عمل به آئین‌نامه داخلی و اجرایی و بخشنامه‌های سازمانی همه دست به دست هم داده و در راستای حل مشکلات مددجویان و خانواده‌ها قدم برداریم.

وی در ادامه چشم امید برخی خانواده‌ها را بر اساس آنچه از این سازمان تعریف شده به مراکز مراقبت دانست و اظهار داشت: بهترین حرکت مراکز مراقبت بعد از خروج، در آغوش گرفتن زندانی پس از آزادی او از حبس و میله‌های زندان است که می‌تواند از وقوع تخلفات و مسائل و گرفتاری‌های قبل از حبس زندانی پیشگیری کند و از همه مهمتر ادامه دهنده روند اصلاح و تربیت مددجویان باشد.

کد خبر 1284758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha